u-polschi-ukrayinski-viyskovi-proyshli-navchannya-za-standartami-nato

У Польщі українські військові пройшли навчання за стандартами НАТО

 • 542940 переглядiв

Деталі 

Курс проходив на базі Центру підготовки до іноземних місій польських збройних сил, у рамках багатостороннього співробітництва з представники США, Великої Британії, Італії та Республіки Польща. У курсі взяли участь військовослужбовці підрозділів ЦВС ЗСУ всіх рівнів військового управління, від тактичного до стратегічного.

Протягом тижня учасники вивчали планування та проведення  заходів цивільно-військового співробітництва, основи міжнародного гуманітарного права, розглядали процес прийняття військових рішень за стандартами НАТО, оцінювання стану цивільного середовища, розгортання та функціонування центрів цивільно-військового співробітництва, а також переймали міжнародний досвід з цивільно-військової взаємодії та захисту цивільного населення у збройних конфліктах.

Зазначається, що українські CIMIC ознайомили міжнародних партнерів з особливостями цивільно-військового співробітництва ЗСУ, в реаліях російсько-української війни. Вони поділилися власним досвідом роботи, вручили пам’ятні подарунки та подякували організаторам за підтримку українського народу. 

Доповнення

Для навчання українських бійців у Європі не вистачає вузькопрофільних перекладачів, які б володіли технічним військом словниковим запасом. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Саудівській Аравії розбився винищувач: екіпаж вижив

     • 748451 переглядiв

    Біля Балі в Індонезії стався землетрус

     • 1558233 переглядiв

    У Румунії в ДТП потрапив автобус, у якому було 40 українців

     • 1430072 переглядiв

    Над російським бєлгородом нібито працювало ППО

     • 555760 переглядiв

    Найчастіші питання щодо Signal: Держспецзв'язок дав відповідь

     • 3157188 переглядiв