ukenru
u-pivdenniy-afritsi-napali-na-arnolda-shvartseneggera-pid-chas-sportivnogo-svyata

У Південній Африці напали на Арнольда Шварценеггера під час спортивного свята

 • 11866 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер піддався в суботу нападу невідомого під час відвідування змагання з атлетизму в Йоганнесбурзі. Момент атаки, знятий на камеру мобільного телефону одного з очевидців, показав в ефірі телеканал ENCA, повідомляє УНН.

Нападник прорвався крізь охорону 71-річного актора і завдав йому удар в спину в стрибку двома ногами в той час, як той фотографувався з учасниками змагань. Шварценеггер похитнувся, але встояв на ногах. Пізніше у своєму акаунті в Twitter він зізнався, що спочатку прийняв удар в спину за випадковий поштовх в натовпі.

"Я усвідомив, що мене вдарили тільки тоді, коли, також як і ви, побачив відеозапис. Я радий, що цей ідіот не завадив мені поділитися своїми фотографіями", - написав актор.

На іншому відео, знятому дещо пізніше на тому ж святі видно, як Шварценеггер самостійно, без сторонньої допомоги, залишає спортивний зал.

Мотиви нападника досі невідомі. Відразу після атаки він був затриманий співробітниками служби безпеки і виведений із залу.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер вперше відвідав українську столицю, а також, коментуючи свій візит зазначив - I’ll be back.

Wow!! Former CA Governor Arnold @Schwarzenegger drop kicked at an event in South Africa. pic.twitter.com/u20xdnsESm

— Marcus Smith (@MarcusSmithKTLA) 18 мая 2019 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу