u-nikopoli-zahasyly-masshtabnu-pozhezhu-v-tts-shcho-tryvala-ponad-5-hodyn

У Нікополі загасили масштабну пожежу в ТЦ, що тривала понад 5 годин

 • 65502 переглядiв

Пожежу, що спалахнула внаслідок ворожого обстрілу торгового центру в Нікополі, загасили після того, як вона горіла понад 5 годин, до гасіння пожежі залучили 70 рятувальників.

Пожежу в ТЦ Нікополя, що спалахнула через ворожий артобстріл загасили. Палало понад 5 годин. До ліквідації загоряння долучились 70 рятувальників. Повідомив про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Пожежу в торговельному центрі Нікополя загасили. Він зайнявся сьогодні після ворожого артобстрілу. Полум'я понад 5 годин приборкували 70 рятувальників. Дякую кожному з вас! Та всім залученим службам. За те, що ви завжди поряд. Навіть з ризиком для себе. У надскладних умовах. Допомагаєте.

– подякував Лисак.

Деталі

Очільник ОВА також показав кадри, як рятувальники приборкували масштабну пожежу.

За даним місцевих ЗМІ російські снаряди поцілили по складу з фарбою, який розташований поряд з торговельним центром. Пожежа, яка спалахнула на складах пізніше перекинулась й на сам торговельний центр.

Зазначалось, що  вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів.

Додатково

За даними голови Дніпропетровської ОВА удар по ТЦ був не єдиним за день.  Агресор цілив по Нікополю ще двічі: з важкої артилерії й дроном-камікадзе. Під час однієї з атак постраждала літня жінка. Вона оговтується від пережитого вдома.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі