u-nebi-nad-ukrainoiu-vnochi-znyshchyly-25-z-38-shakhediv-3-lokatsiino-vtracheni-pislia-peretynu-kordonu-z-rumuniieiu-ps-zsu

У небі над Україною вночі знищили 25 з 38 "шахедів", 3 локаційно втрачені після перетину кордону з Румунією - ПС ЗСУ

 • 29118 переглядiв

Вночі російські війська атакували Україну 38 дронами Shahed. ППО збила 25 БПЛА, ще 3 локаційно втрачені після перетину кордону з Румунією. Атаки відбувалися в кількох областях України.

У небі над Україною вночі знищили 25 ударних дронів типу Shahed із 38 запущених російськими військами, три "шахеди" були локаційно втрачені після перетину державного кордону з Румунією, повідомив у четвер командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, пише УНН.

Деталі

З його слів, у ніч на 25 липня окупанти атакували ударними БпЛА типу "Shahed" із мису Чауда у Криму та Приморсько-Ахтарська у рф. 

Цієї ночі ворог застосував 38 ударних БпЛА "Shahed-131/136", атакуючи об’єкти інфраструктури України на кількох напрямках, зокрема – південь Одеської області та центральні регіони України. У результаті протиповітряного бою збито 25 ударних БпЛА. Ще три "шахеди" локаційно втрачені після перетину державного кордону з Румунією

- написав Олещук у Telegram.

З його слів, відбивали повітряний напад зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України.

"Протиповітряна оборона працювала у Одеській, Херсонській, Миколаївській, Київській, Сумській, Житомирській та Черкаській областях", - повідомив командувач ПС ЗСУ.

Армія рф уночі знову атакувала Одещину дронами: є руйнування адмінбудівлі, двоє постраждалих25.07.24, 08:35

Популярні

Новини по темі

Amazon в Італії звинуватили в податкових махінаціях

 • 14464 переглядiв

Дощі та до 32° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 34240 переглядiв