ukenru
u-nazk-viklikali-ministra-finansiv-markarovu-dlya-nadannya-poyasnen

У НАЗК викликали міністра фінансів Маркарову для надання пояснень

 • 12121 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції викликає міністра фінансів Оксану Маркарову для надання пояснень щодо можливого декларування недостовірних відомостей, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує для надання пояснень та у разі наявності підстав – складення протоколів про адміністративні правопорушення: за ознаками подання завідомо недостовірних відомостей у декларації – Оксану Маркарову, міністра фінансів України, 3 жовтня з 10.00 до 12.00", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК запросило народного депутата для надання пояснень

Крім того, НАЗК хоче отримати пояснення щодо можливого декларування недостовірних відомостей від Юрія Солов’я, народного депутата України, якого викликають на 9 жовтня з 10.00 до 12.00.

У повідомленні зазначено, що Національне агентство здійснює збір фактичних даних за ознаками можливого порушення частини четвертої статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Національне агентство зазначає, що неявка особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Політика