u-nabu-prokomentuvali-zvilnennya-kholodnitskogo

У НАБУ прокоментували звільнення Холодницького

 • 15851 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. У Національному антикорупційному бюро України висловили сподівання, що звільнення з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького не має стати на заваді розслідуванням у Бюро. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу НАБУ.

"Звільнення з посади керівника САП Назара Холодницького не має стати на заваді розслідуванням Національного бюро", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що період п’ятирічної співпраці НАБУ та САП запам’ятався стрімким стартом протидії топкорупції в Україні, резонансними розслідуваннями і першими судовими вироками з реальною мірою покарання винних.

"Як у будь-якому робочому процесі було різне: конфлікти, дискусії, компроміси і досягнення повної згоди", - зазначається у повідомленні.

Також наголошується, що минулі півроку стали чи не найбільш конструктивними з точки зору взаємодії й ефективності роботи НАБУ і САП.

"Сподіваємося, що зі звільненням керівника САП і подальшою необхідністю вирішення окремих робочих питань з Офісом Генерального прокурора не стане ризиком для функціонування налагодженого антикорупційного механізму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Назар Холодницький звільнився з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за власним бажанням.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У НАБУ прокоментували звільнення Холодницького

     • 15851 переглядiв

    ООС: порушення режиму "тиші" з боку бойовиків не зафіксовано

     • 12203 переглядiв

    На Донеччині викрили колишнього бойовика "ДНР"

     • 14093 переглядiв

    В Україну на День Незалежності прибуде глава МЗС Німеччини

     • 10796 переглядiв