u-mykolaievi-vidkryiut-ofis-ukrainsko-danskoho-molodizhnoho-domu

У Миколаєві відкриють офіс українсько-данського молодіжного дому

 • 30135 переглядiв

У Миколаєві відкриється Українсько-данський молодіжний дім, який стане платформою для розвитку молоді та обміну ідеями. Ініціатива була обговорена з представниками посольства Данії і, ймовірно, стане частиною нового міського молодіжного центру.

У Миколаєві відкриють представництво Українсько-данського молодіжного дому. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич, передає УНН.

Упевнений, що цей майданчик стане прекрасним місцем молодіжного розвитку, нових ідей та обміну досвідом для молоді Миколаєва та їхніх однолітків з Данії.

– висловив сподівання Сенкевич.

Деталі

Як реалізувати цю ініціативу Олександр Сенкевич особисто обговорював сьогодні з главою Офісу Посольства Данії у Миколаєві Францискою Кіркегаард Флюг та директоркою Українсько-данського молодіжного дому Юлі Бойєсен.

На цій зустрічі Сенкевич розповів партнерам з Данії, що Миколаїв саме готується до відкриття міського молодіжного центру, який побудували у співпраці з міжнародними організаціями. Він зазначив, що наразі у приміщенні ще тривають ремонтні роботи, однак концепт закладу вже є.

Концепцію центру ми розробляємо з представниками молодіжних та студентських організацій, щоб він точно відповідав їхнім запитам.

– зазначив Сенкевич.

На Миколаївщині уламки збитих ворожих дронів впали на територію агропідприємства18.01.24, 09:09

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, із посиланням на міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України про те, що Данія надасть Україні пакет допомоги на суму понад 21 мільйон доларів для відбудови Миколаєва.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі