ukenru
u-mvs-pokazali-novu-dorozhnyu-rozmitku-dlya-lyubiteliv-shtrafiv-za-nepravilnu-parkovku

У МВС показали нову “дорожню розмітку” для любителів штрафів за неправильну парковку

 • 67427 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. У Міністерстві внутрішніх справ показали, як виглядає яскрава “дорожня розмітка” від патрульної поліції з написом “Місце для любителів штрафів”, яка з'явилася на дорогах Києва. Її розміщують у місцях, де водії найбільш часто люблять паркуватися неправильно. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал МВС.

“Ось така яскрава “дорожня розмітка” від патрульної поліції з написом “Місце для любителів штрафів” з'явилася на дорогах Києва. Саме у такий незвичний і дещо іронічний спосіб ми вирішили нагадати водіям, що паркуватися потрібно згідно ПДР. А інакше — любити платити штраф. Будь-яка проблема вимагає комплексного підходу. Так, ми притягуємо до відповідальності таких водіїв-порушників. З початку року поліцейські винесли близько 40 тис. постанов за порушення водіями транспортних засобів правил паркування”, - сказав заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За його словами, важливо ще й достукатися до свідомості кожного водія, зокрема, і ось такими превентивними заходами.

“Зараз таких написів у столиці — 65, але буде понад 100. Обирали з-поміж тих місць, де водії найбільш часто люблять паркуватися неправильно. Нехай ця яскрава “розмітка” буде нагадуванням для водіїв про те, що потрібно дотримуватися ПДР й паркуватися правильно”, - додав Олексій Білошицький.

Нагадаємо, з березня цього року киянам виписали понад 11,5 тис. штрафів за неналежне паркування.

Українські Національні Новини

Суспільство