u-moldovi-v-ozeri-znayshli-fragmenti-raketi

У Молдові в озері знайшли фрагменти ракети

 • 174301 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. У Молдові в озері виявили фрагменти ракети. Як повідомили у четвер у міністерстві внутрішніх справ країни, на місце прибули співробітники правоохоронних органів та сапери, передає УНН.

Цитата

"Міністерство внутрішніх справ вжило спеціальних заходів щодо охорони озера Гирбовець в Аненій-Нойському районі після виявлення залишків ракети, виявлених день тому, з підозрами, що вибуховий компонент ракети, що розбилася, міг перебувати на дні озера", - ідеться у повідомленні МВС Молдови.

Деталі

Як вказано, наразі доступ людей на територію заборонено, охорону периметра забезпечує поліція. На місці події працюють правоохоронці та спеціалісти «Бомбтех». "Вони аналізують оптимальне рішення щодо видалення вибухівки, припускаючи, що компонент із вибуховою речовиною буде знайдено на дні озера", - сказано у повідомленні.

"Фахівці у галузі гідротехніки приступають до зливу води з озера Гирбовець, щоб полегшити втручання фахівців-піротехніків. Уточнюємо, що небезпеки для населення немає, територія ізольована, а перші будинки знаходяться на відстані 1 кілометра від небезпечної зони", - зазначається у повідомленні.

Місцеві жителі, як вказано, повідомили владу, що у найближчому озері вони помітили деякі компоненти, які могли бути від ракети, яка могла розбитися в цьому районі. Влада підтвердила, що останки походять від авіаракети, і фахівці встановлять тип та походження.

Раніше

У Придністров'ї впали уламки ракети С-300 після ракетної атаки на Одеську область.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Молдові в озері знайшли фрагменти ракети

     • 174301 переглядiв

    В Євросоюзі допускають розширення до 36 країн

     • 346061 переглядiв

    Під Вербовим українські військові закріплюються - Штупун

     • 129659 переглядiв

    Міністр збройних сил Франції Лекорню сьогодні в Києві

     • 189630 переглядiв