u-melitopoli-okupanti-napidpitku-vlashtuvali-perestrilku-zi-spivrobitnikami-fsb-fedorov

У Мелітополі окупанти напідпитку влаштували перестрілку зі співробітниками фсб - Федоров

 • 1468470 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. У одному з мікрорайонів тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області російські окупанти напідпитку влаштували перестрілку зі співробітниками фсб та представниками так званої "поліції". Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні бачимо тенденцію, що ворог перетворює наше місто не лише на свій логістичний центр та адміністративний центр окупованого півдня, а ще і на таку собі кримінальну столицю. Через те, що велика кількість ворогів заселилася в наші будинки та квартири, позахоплювали наші підприємства, сьогодні вони між собою влаштовують постійні перестрілки", - сказав Федоров.

Деталі

За словами міського голови, минулої ночі в одному з мікрорайонів Мелітополя вояки напідпитку почали перестрілку зі співробітниками фсб і "поліцією", що приїхали їх "вгамувати". Федоров нагадав, що минулого тижня у місті сталася схожа перестрілка, у якій застрелили одного з дагестанців.

Як повідомляє "РІА-Мелітополь" у Telegram, інцидент стався у ніч з 15 на 16 червня у одній з квартир дев'ятиповерхівок на бульварі 30-річчя Перемоги близько 22:00. За їх інформацією, окупанти спочатку співали пісні та кричали з балконів, а потім почали стріляти.

"Примітно, що відбувалося це все під боком у чергової комендатури, що оселилася в корпусі колишнього училища №24. Гулянка рашистів дістала місцевих жителів і вони викликали поліцію. Однак ті впоратися з військовими не змогли. Тому на підмогу прибули: військова поліція, ФСБшнки, співробітники військової комендатури та інших силових відомств", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спочатку п'яні солдати рф кричали "ви щури-тилові, а ми воювали", а потім відкрили вогонь по тих, хто приїхав їх вгамовувати. Як пише "РІА-Мелітополь", інцидент закінчився тим, що у квартирі, де перебували п'яні військові, вибили двері, всіх вояків побили і відвезли в невідомому напрямку. 

Нагадаємо

російські окупанти у Мелітополі розставили блокпости по місту, влаштовують обшуки та перевірки в будинках. Жителі бояться виходити на вулицю, через загострення дій окупантів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ООН: 40% земель планети деградували

     • 1275165 переглядiв

    Ворог протягом доби 20 разів обстріляв Вугледар

     • 873661 переглядiв