ukenru
u-mayzhe-60-navchalnikh-zakladakh-prizupinili-navchannya-cherez-vibukhi-na-chernigivschini

У майже 60 навчальних закладах призупинили навчання через вибухи на Чернігівщині

 • 12602 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Через вибухи на військових складах поблизу Ічні, Чернігівська область, освітній процес тимчасово призупинили у 59 закладах освіти. Про це УНН повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України.

"У зв’язку із перебуванням закладів освіти у зоні можливого ураження та для створення тимчасових пунктів перебування людей призупинено освітній процес у 59 закладах освіти (Бахмацькому, Ніжинському, Прилуцькому районах, Плисківській, Парафіївській, Лосинівській, Малодівицькій ОТГ, містах Ніжин, Прилуки)", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі відзначили, що на даний час Управлінням освіти і науки здійснюються контроль та координація органів управління освітою щодо виконання організаційно-практичних заходів та належної організації освітнього процесу.

Нагадаємо, 9 жовтня 2018 року о 03:40 годині на території 6 арсеналу (ВЧ А-1479) Міністерства оборони України поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівської області сталися вибухи та пожежі. Із зони можливого ураження організовано евакуацію населення. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено. 

Українські Національні Новини

Суспільство