u-lvovi-vykryly-masshtabnu-spilnotu-suteneriv-zaroblialy-ponad-16-milioniv-u-misiats

У Львові викрили масштабну спільноту сутенерів: заробляли понад 16 мільйонів у місяць

 • 12354 переглядiв

Масштабне злочинне угруповання, яке утримувало борделі та займалося сутенерством по всій Львівській області, заробляючи на цьому понад 16 мільйонів гривень на місяць, викрили правоохоронці.

Правоохоронці викрили у Львові масштабну кримінальну спільноту, яка утримувала місця розпусти та займалась сутенерством на території всієї Львівської області. За місяць вони заробляли понад 16 мільйонів гривень. Про це повідомили у пресслужбі Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції, передає УНН.

"Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки припинили діяльність кримінальної спільноти, яка займалася утриманням місць розпусти та сутенерством на території всієї Львівської області", - йдеться у повідомленні ДВБ.

Як повідомляється, члени злочинної організації налагодили безперервне функціонування мережі борделей з 10-ти інтимних салонів. Для їхньої безперебійної роботи зловмисники створили кол-центр, який рекламував надання інтимних послуг та оформляв замовлення.

Серед них був адвокат. Він, як повідомляється вирішував проблемні питання, зокрема і в правоохоронних органах. Також надавав аналогічні послуги ще трьом злочинним угрупуванням, причетним до секс-бізнесу.

"Загальний щомісячний обіг коштів злочинної спільноти сягав понад 16 мільйонів гривень", - вказали в ДВБ.

У фігурантів провели понад 70 одночасних обшуків у кількох областях. 21-го учасника формувань затримали в процесуальному порядку, а 24-м фігурантам вручили підозри одразу за кількома статтями ККУ.

У Полтаві знайдено мертвою 12-річну дівчинку, підозрюваного заарештовано за вбивство та сексуальне насильство01.06.24, 12:52 • [views_28803]

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    путін знову назвав Зеленського нелегітимним

     • 24313 переглядiв

    Омбудсмен: відбувся обмін 150 листами від військовополонених

     • 29234 переглядiв