u-lvovi-vidkryvsia-shche-odyn-tsentr-rekrutynhu-ukrainskoi-armii

У Львові відкрився ще один центр рекрутингу української армії

 • 47850 переглядiв

У Львові відкрився новий центр рекрутингу української армії. Центр пропонує консультації та можливість рекрутування для різних спеціальностей, включаючи водіїв, медиків та стрільців.

У Львові відкрився другий центр рекрутингу української армії. У центрі наразі доступні понад 10 тисяч вакансій, зокрема для водіїв, медиків, стрільців, діловодів, бухгалтерів, кухарів, ремонтників. Про це УНН повідомляє з посиланням на Міністерство оборони України.

Повідомляється, що отримати консультацію та при бажанні рекрутуватися можна за адресою: пр. Червоної Калини 72а. До центру рекрутингу української армії можна також звернутися за телефоном: +380 (98) 818 53 81.

"Наразі у центрі доступні понад 10 тисяч вакансій, зокрема для водіїв, медиків, стрільців, діловодів, бухгалтерів, кухарів, ремонтників та інших спеціальностей. Також відвідувачі можуть прямо на місці спробувати себе у ролі оператора БПЛА на симуляторі", - йдеться в повідомленні.

Уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець зазначив, що першочергова задача — забезпечити високу якість роботи центрів рекрутингу.

"Кожен, хто звертається, отримує всебічну допомогу: від консультацій до сприяння у долученні на службу у бажану військову частину", — наголосив Бежевець.

Доповнення

25 липня, у Сумах відкрився другий в області центр рекрутингу української армії. Центр надаватиме консультації громадянам, які бажають долучитися до Сил оборони, та має базу з понад 10 тисяч вакансій.

Генеральний штаб роз'яснює порядок набору добровольців до лав Збройних Сил України17.07.24, 22:29

Популярні

Новини по темі