u-lvovi-cherez-khakersku-ataku-zhytlovyi-masyv-lyshyvsia-bez-opalennia

У Львові через хакерську атаку житловий масив лишився без опалення

 • 32481 переглядiв

Хакерська атака вивела з ладу систему управління теплопостачанням у житловому районі Сихів у Львові, залишивши його без гарячої води та опалення. Наразі тривають відновлювальні роботи, правоохоронні органи розслідують інцидент.

Через хакерську атаку на комунальне підприємство житловий масив Сихів, що у Львові, залишився без гарячої води та опалення. Про це повідомляє пресслужба "Львівтеплоенерго", передає УНН.

Деталі 

Унаслідок хакерської атаки порушено систему управління теплопостачанням. Тривають роботи з відновлення подачі опалення та гарячого водопостачання в житловому масиві Сихів. Орієнтовний термін відновлення - 21:00

- йдеться у повідомленні.

Десятки інфікованих комп'ютерів: у Держспецзв'язку розповіли про наслідки шахрайської розсилки від нібито ДСНС 22.01.24, 14:21

Доповнення

У Львівській міськраді додають, що  зупинилися 324 індивідуальні теплові пункти в житловому масиві Сихів. Станом на 9:30 год. 175 ІТП працівники підприємства вже запустили в роботу.

Зазначається, що збій стався цієї ночі, о 02:00. Наразі правоохоронні органи перевіряють інформацію про зовнішнє втручання у систему роботи ІТП.

Нагадаємо

Вчора, 22 січня, Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила українців про шахрайські повідомлення від нібито ДСНС. 

У відомстві зазначили, що не здійснювали розсилку цих повідомлень, а переходити за посиланнями вкрай небезпечно.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Країни ЄС погодили військові дії в Червоному морі

     • 28352 переглядiв

    Парламент Туреччини розгляне заявку Швеції в НАТО

     • 21348 переглядiв