u-londoni-cholovik-napav-na-perekhozhykh-ta-zarizav-14-richnoho-khlopchyka

У Лондоні чоловік напав на перехожих та зарізав 14-річного хлопчика

 • 19620 переглядiв

36-річний чоловік врізався на своєму автомобілі в будинок у Лондоні, а потім напав з мечем на перехожих і поліцейських, убивши 14-річного хлопчика і поранивши ще 4-х людей, перш ніж був затриманий.

36-річний чоловік напав на перехожих після того, як врізався машиною у будинок. Внаслідок чого, 14-річний хлопчик помер від ножового поранення у лікарні, двоє поліцейських та двоє цивільних поранені, передає УНН з посиланням на Sky News.

Поліція повідомила, що чоловік врізався автомобілем у будинок поблизу станції метро "Hainault" у передмісті Лондона, після чого, тримаючи меч, напав на перехожих і поліцейських.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько сьомої години ранку за місцевим часом. Свідки кажуть, що бачили чоловіка з "великим самурайським мечем".

За словами одного із очевидців, поліцейські закликали зловмисника кинути меч, потім використали електрошокер і "навалились на нього", щоб затримати.

П'ятеро постраждалих були госпіталізовані з травмами, проте їх стан поки не відомий. За даними поліції, 14-річний хлопчик, який був поранений під час нападу, помер у лікарні.

"Він був доставлений до лікарні після ножового поранення і, на жаль, невдовзі помер", - заявили у поліції.

Поліція затримала нападника, якому, за даними ЗМІ, 36 років. Мотиви нападника не відомі.

Нагадаємо

Невідомий чоловік напав на людей у торговому центрі біля пляжу Бонді в Сіднеї, Австралія, в результаті чого загинуло 6 осіб, серед постраждалих 9-місячне немовля, і ще кілька людей були поранені, перш ніж нападника застрелила поліція.

Ірина Колеснік

Новини Світу

Популярні

Новини по темі