u-kryvomu-rozi-zatrymaly-pidozriuvanoho-yakyi-potsilyv-u-budynok-z-rph

У Кривому Розі затримали підозрюваного, який поцілив у будинок з РПГ

 • 22382 переглядiв

Правоохоронці у Кривому Розі затримали підозрюваного, який імовірно поцілив у будинок із РПГ.Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровщини, пише УНН.

Криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, встановили ймовірне місце пострілу,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що службовий собака – німецька вівчарка Вайс по слідах привів з вулиці до сусіднього будинку, де підозрюваний залишив відстріляний гранатомет.

Протягом декількох годин оперативникам вдалось встановити місце перебування стрілка та затримати його. 36-річного чоловіка, раніше судимого за тяжкі злочини, затримано.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.У п'ятницю суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

25 січня У Кривому Розі на Дніпропетровщині невідомий вистрілив з ручного протитанкового гранатомета по житловій багатоповерхівці.

Ольга Розгон

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На пенсії в січні вже спрямували майже 58 млрд грн

     • 26699 переглядiв