ukenru
u-krimu-povidomili-pro-zvuki-vibukhiv-okupatsiyna-vlada-kazhe-spratsyuvala-sistema-ppo

У Криму повідомили про звуки вибухів, окупаційна влада каже "спрацювала система ППО"

 • 152589 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Жителі Керчі заявили, що ввечері, 18 серпня, чули гучні звуки, схожі на вибухи. За інформацією із соцмереж, перші гучні вибухи "вся Керч почула" о 20:42. У людей затремтіли шибки, спрацювали сирени автомобілів. Керчани почали писати, що бачили у небі світлу димову смугу, пише УНН з посиланням на Крим.Реалії.

Цитата

"О 20:56 пролунав ще один потужний звук, схожий на вибух, і в небі через пару секунд з'явився вогненний спалах, який зник також через пару секунд", - повідомили адміністратори пабліку "Керч" у соцмережах.

На ситуацію відреагував "радник глави Криму" Сергія Аксьонова Олег Крючков.

"Попередньо. У Керчі спрацювали системи ППО. Небезпеки для міста та мосту немає", – написав він у Telegram.

Раніше

На авіабазі 9 серпня пролунали вибухи, внаслідок яких було знищено не менше семи російських бойових літаків і загинула щонайменше одна людина. Україна офіційно не взяла на себе відповідальність за ті події.

Чергова серія вибухів сталася у вівторок 16 серпня у Криму — цього разу на складі боєприпасів у Майському та на аеродромі у Гвардійському. Російські офіційні особи заявили, що інцидент у Майському став результатом саботажу, але не уточнили, який вид саботажу і хто, на їхню думку, відповідає за ці дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП