ukenru
u-kolomiyi-nimetski-kardiologi-vinesli-z-budinku-pensionera-12-tis-griven-ta-14-tis-dolariv

У Коломиї "німецькі кардіологи" винесли з будинку пенсіонера 12 тис. гривень та 14 тис. доларів

 • 18380 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Зловмисники, під приводом лікарів-кардіологів з Німеччини, втерлись у довіру до 80-річного жителя Коломиї та викрали з його будинку чималу суму коштів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передає УНН із посиланням на повідомлення Нацполіції.

Як зазначено у повідомленні, 11 грудня оперативники затримали групу зловмисників, які вчинили крадіжку грошей з помешкання прикарпатця.

Напередодні до Коломийського відділу поліції звернувся 80-річний місцевий мешканець, який повідомив про викрадення коштів з його помешкання у сумі 12 тисяч гривень та 14 тисяч доларів.

Потерпілий пояснив, що напередодні до його домоволодіння прийшли двоє невідомих чоловіків, які представилися лікарями-кардіологами з Німеччини. Поки один чоловік спілкувалася з потерпілим, інший непомітно викрав кошти з квартири.

Поліцейські встановили транспортний засіб, на якому пересувалися крадії. У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів, підозрюваних затримали у Хмельницькій області.

Затриманими виявились 28-річний та 36-річний громадяни Румунії.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на Івано-Франківщині та сусідніх областях.

Підозрюваних поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Вирішується питання про повідомлення підозри останнім та обрання судом запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Києві викрали юриста і вимагали 800 тисяч доларів неіснуючого боргу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП