ukenru
u-kmda-nazvali-umovu-za-yakoyi-novorichni-lokatsiyi-u-sichni-pratsyuvatimut-do-seredini-misyatsya

У КМДА назвали умову, за якої новорічні локації у січні працюватимуть до середини місяця

 • 20205 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Новорічні локації у Києві працюватимуть до середини січня за умови дотримання протиепідемічних заходів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"Новорічні локації у Києві продовжать працювати до середини січня тільки за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів. 19 грудня розпочали роботу всі новорічні локації. У столиці немає обмежень щодо кількості осіб, які можуть збиратися в одному місці на відкритому повітрі. Проте ми наполягаємо на дотриманні дистанції хоча б в один метр та просимо гостей уникати скупчень. Звісно, цього складно домогтися, тому тут працює "Муніципальна варта", яка за потреби нагадує людям про необхідність дотримання протиепідемічних заходів", – сказано у повідомленні.

Зазначається, що тільки особиста відповідальність та свідомість кожного допоможе уникнути інфікування.

"У місті ж створені всі умови для безпечного пересування киян та гостей столиці між святковими локаціями. Майже на кожному кроці можна побачити антисептики та нагадування про дотримання дистанції і носіння масок. Окрім того, Держпродспоживслужба постійно контролює дотримання й санітарних норм", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у столиці відмовилися від масових гулянь під час новорічно-різдвяних свят через пандемію коронавірусу. Проте, для киян все ж готують святкову програму – фотозони, декорації та ялинку.

Українські Національні Новини

Київ