ukenru
u-kiyevi-zyavitsya-smart-mural-bilya-okhmatditu

У Києві з’явиться smart-мурал біля Охматдиту

 • 15639 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Завтра, 4 серпня, у Києві відбудеться відкриття стометрового smart-муралу поруч із новим корпусом Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

“4 серпня о 10:00 поруч із новим корпусом НДСЛ “Охматдит” відбудеться відкриття smart-муралу, найбільшого у серії муралів, що з’явилися у місті до річниці діяльності Освітнього хабу Києва”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на річницю діяльності Освітнього хабу Києва місто подарувало навчальним закладам столиці smart-мурали. Київський художник Віталій Гідеван створив малюнки на фасадах шкіл у різних районах столиці з символом Освітнього хабу Києва – Єнотиком.

“Останній, найбільший мурал площею майже 100 квадратних метрів, розмістили у самому серці НДСЛ “Охматдит”, - повідомили у пресслужбі.

Вказано, що у відкритті візьмуть участь виконуючий обов'язки першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, директор Освітнього Хабу міста Києва Марія Богуслав та виконувач обов’язків головного лікаря “Охмадит” Юрій Довбня.

Нагадаємо, у Львові відкрили мурал із зображенням Василя Сліпака.

Українські Національні Новини

Київ