ukenru
u-kiyevi-legkovik-na-smert-zbiv-dvokh-cholovikiv

У Києві легковик на смерть збив двох чоловіків

 • 13580 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. На столичній Кільцевій дорозі іномарка на смерть збила двох пішоходів. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м. Києві, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні вночі на вулиці Кільцева дорога. Попередньо відомо, що водій автомобіля Honda скоїв наїзд на двох чоловіків 1976 та 1985 років народження, які раптово почали переходити дорогу у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди пішоходи померли на місці", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що за даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та механізм автопригоди та звертаються до свідків аварії із проханням надати покази за телефоном: (044) 271-99-22.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Львівщині загинула жінка, її чотирирічна донька у лікарні

Нагадаємо, неповнолітній хлопець на автомобілі намагався втекти від поліцейських у Полтаві, в ході чого юний водій протаранив автомобіль патрульних.

Українські Національні Новини

Київ