ukenru
u-kiyevi-avtomobil-vyikhav-u-litnyu-terasu-mcdonalds-ye-postrazhdali

У Києві автомобіль в'їхав у літню терасу McDonald's, є постраждалі

 • 12340 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. У Києві через водія, який наїхав на декоративну клумбу на літній терасі McDonald's, що відлетіла на столик, було госпіталізовано жінку та дівчину з травмами. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Повідомляється, що вчора о 20:45 до столичної поліції надійшов виклик про те, що на вулиці Оноре де Бальзака сталася ДТП із постраждалими.

"За попередньою інформацією, 23-річний водій автівки Хюндай Соната під час розмови з касиром закладу харчування натиснув на педаль газу, через що здійснив наїзд на декоративну клумбу, що відлетіла на столик, за яким перебували клієнти. Потерпілих: дівчину 1999 року народження з травмою грудної клітини та 41-річну жінку з переломом ноги, госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Також, згідно із висновком тестування правопорушника на "драгері", на момент скоєння автопригоди чоловік не перебував під дією алкоголю.

Окрім того, слідчим управлінням столичного главку розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Українській військово-медичній академії відбулося ДТП, трьох слухачів-офіцерів медичної служби було травмовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП