ukenru
u-khersoni-okupanti-zakhopili-primischennya-trk-i-planuyut-poshiryuvati-feyki-pro-kapitulyatsiyu-oda

У Херсоні окупанти захопили приміщення ТРК і планують поширювати фейки про "капітуляцію" - ОДА

 • 131750 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Херсоні окупанти захопили приміщення ТРК "Суспільне мовлення: Херсон". За наявною інформацією, рашисти через канали зв’язку планують поширювати дезінформацію про нібито "капітуляцію". Про це у Telegram повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута, передає УНН.

Цитата

"У Херсоні окупанти захопили приміщення ТРК "Суспільне мовлення: Херсон".

За наявною інформацією, рашисти через канали зв’язку планують поширювати дезінформацію про нібито "капітуляцію та підписання мирного договору з РФ". Заявляємо - це ФЕЙК!" - написав Лагута.

Додамо

За його словами, окупанти хочуть дезорієнтувати нас, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.

"Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від ворога.

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел! І не поширюйте неперевірені та недостовірні факти – їх продукує ворог!" - додав голова ОДА.

Раніше

Як писав УНН, у найближчі дні у соціальних мережах можуть почати розповсюджувати фейкову інформацію про те, що Президент України Володимир Зеленський оголосить капітуляцію України. Центр протидії дезінформації повідомляє про те, що така оприлюднена інформація буде фейковою, а метою є дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі

Українські Національні Новини

Суспільство