u-kharkovi-ogolosili-den-zhalobi-za-zagiblimi-cherez-rosiyski-raketni-udari

У Харкові оголосили день жалоби за загиблими через російські ракетні удари

 • 251869 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. У Харкові оголосили п'ятницю, 19 серпня, днем жалоби за загиблими через російські ракетні удари напередодні, жертвами яких стали 17 людей. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов, інформує УНН.

Цитата

"Сьогодні у Харкові – День жалоби. Вечір 17 серпня та ранок 18 серпня стали одними з найважчих для Харкова з початку війни. Загинули люди, багато поранених, зокрема – діти. Думаю, було б правильним сьогодні згадати всіх, чиї життя забрала війна, всіх, хто загинув у стінах свого будинку, на вулицях рідного міста, на полі бою", - зазначив Терехов у Telegram.

Деталі

У Краснограді, який напередодні також зазнав ворожого ракетного удару, внаслідок якого двоє людей загинули, також оголосили жалобу.

"Відповідно до розпорядження міського голови Світлани Кривенко 19 серпня 2022 року в Красноградській міській територіальній громаді оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного обстрілу міста 18 серпня 2022 року", - зазначається у повідомленні Красноградської міськради.

Доповнення

Внаслідок нічного і ранкового ударів російських окупантів 17-18 серпня по Харкову загинули 17 людей, серед них - дитина. Ще 42 людини отримали поранення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Проценко здобув "бронзу" на Євро-2022 в стрибках у висоту

     • 99277 переглядiв

    Донеччина: росіяни вбили 5 цивільних, поранили - 10

     • 106133 переглядiв