ukenru
u-karakasi-pochalisya-protesti-cherez-pereboyi-z-elektropostachannyam

У Каракасі почалися протести через перебої з електропостачанням

 • 10562 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Мешканці кількох районів Каракаса в четвер увечері вийшли на вулиці, вимагаючи від влади відновити електропостачання. Про це повідомила на своєму сайті газета El Nacional, передає УНН.

На оприлюднених відеозаписах чутно, що люди кричать і б'ють в порожні каструлі, протестуючи проти відсутності світла. У четвер багато районів Каракаса і більш ніж 20 штатів республіки залишилися без енергопостачання. За даними Національної електричної компанії, причиною події став саботаж на ГЕС імені Симона Болівара в штаті Болівар, найбільшої в Венесуелі.

Незважаючи на запевнення влади, усунути наслідки аварії до теперішнього часу не вдалося. Представники національної Федерації працівників сфери електропостачання Венесуели неодноразово заявляли, що проблеми в профільній сфері пов'язані з нестачею ресурсів для виконання профілактичного обслуговування мереж і підстанцій.

Як повідомляв УНН, після повернення до Венесуели Гуайдо збирається оголосити про початок нових маніфестацій проти Мадуро і соціалістів.

Українські Національні Новини

Політика