u-dii-ziavylysia-svidotstva-pro-shliub-rozluchennia-ta-zminu-imeni

У "Дії" з'явилися свідоцтва про шлюб, розлучення та зміну імені

 • 10595 переглядiв

Застосунок "Дія" додав три нові документи: свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені. Для отримання документів потрібно оновити додаток.

Відтепер у застосунку "Дія" можна підтягнути свідоцтво про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені . Щоб документи з'явились у додатку, потрібно його оновити. Про це у вівторок повідомила пресслужба Дії", передає УНН.

+3 нові документи в Дії. Відтепер завжди під рукою свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

- йдеться у повідомленні.

Щоб підтягнути документи, необхідно переконатись, що використовуєте останню версію "Дії" та підтягуйте просто в смартфон свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені.

Також, як повідомляється, спростили процес додавання в "Дію" свідоцтва про народження дитини. Документ підтягуватиметься автоматично за податковим номером.

Свідоцтво з’явиться в переліку документів після авторизації у застосунку.

"Зверніть увагу, свідоцтва підтягуються автоматично, якщо інформація про податковий номер є в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян. Свідоцтва доступні для всіх громадян України віком 14+, які мають верифікований податковий номер",  - зауважили в "Дії".

Доповнення

Вчора, 9 вересня, запустили повний цикл одруження онлайн через застосунок "Дія". Увесь процес, як очікується, триватиме близько 30 хвилин.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У "Дії" з'явилися свідоцтва про шлюб, розлучення та зміну імені

     • 10595 переглядiв

    6-річний хлопчик випав з балкона сьомого поверху в Миколаєві

     • 10698 переглядiв