ukenru
u-dbr-perelichili-usi-pretenziyi-do-eksradikala-ribalki-ta-yogo-rodinnogo-biznesu

У ДБР перелічили усі “претензії” до ексрадикала Рибалки та його родинного бізнесу

 • 18408 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Слідчі Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого вчинення державної зради колишнім народним депутатом України Сергієм Рибалкою. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у ДБР.

Йдеться про кримінальне провадження № 52018000000000706, яке було відкрите 12 липня 2018 року. За даними ДБР, у вказаному кримінальному провадженні, окрім Рибалки, фігурує компанія "Снек Експорт " (належить батьку нардепа - Віктору Рибалці - ред.).

У ДБР уточнили, що кримінальне провадження розслідується за низкою ознак кримінальних правопорушень, передбачених Кримінальним кодексом України, а саме:

- легалізація недостовірної інформації (ст. 366-1 КК України );

- легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом (ч. 1 ст. 209 КК України);

- фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України (ч.1 ст. 110-2 КК України);

- державна зрада (ч.1 ст. 111 КК України).

"Досудове розслідування триває", - розповіли у ДБР.

Інших відомостей щодо ходу досудового розслідування у кримінальному провадженні ДБР не повідомило, уточнивши, що така інформація може негативно вплинути на хід досудового розслідування.

Як писав УНН, напередодні, слідчі ДБР отримали доступ до "снекової справи" родини Рибалок.

Українські Національні Новини

Політика