u-chernivetskiy-oblasti-vikrili-skhemu-vivozu-kontrafaktnikh-tsigarok-do-rumuniyi-vilucheno-produktsiyu-na-4-mln-griven

У Чернівецькій області викрили схему вивозу контрафактних цигарок до Румунії: вилучено продукцію на 4 млн гривень

 • 1097831 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Детективи БЕБ у Чернівецькій області викрили чергову схему нелегального вивозу тютюнових виробів до Румунії, загалом було вилучено продукцію на понад 4 млн гривень. Про це пише УНН з посиланням на Бюро економічної безпеки України.

Деталі

Як зазначається, на пункті пропуску одного із населених пунктів Чернівецької області, спільно з працівниками Нацполіції, було виявлено вантажний автомобіль, яким транспортували незаконно виготовлені тютюнові вироби. Коробки з контрафактом приховали під будівельними матеріалами.

У ході огляду вантажівки було виявлено 122 ящики незаконно виготовлених тютюнових виробів – це майже 100 тис. пачок. Згідно з етикетками цигарки виготовлені в Молдові. Загальна вартість виявлених тютюнових виробів складає понад 4 млн гривень. Повідомляється, що незаконно виготовлена продукція та автомобіль, яким здійснювалось її незаконне перевезення - вилучено.

Наразі досудове розслідування триває, детективи встановлюють коло причетних до вчинення правопорушення осіб.

Нагадаємо

Детективи БЕБ викрили осіб, які організували незаконне виробництво та реалізацію парфумерної продукції відомих світових брендів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    По Україні масштабна повітряна тривога

     • 1530291 переглядiв