ukenru
u-britaniyi-v-obyektiv-kameri-potrapila-gigantska-akula-lisitsya

У Британії в об’єктив камери потрапила гігантська акула-лисиця

 • 43384 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Акулу-лисицю завдовжки 11 футів (3,35 м – ред.) випадково сфотографував екскурсовод Роберт Хьюз, який фотографував дельфінів в англійському графстві Девон, передає УНН з посиланням на The Sun.

Роберт, який проводить екскурсії на човнах, зумів зробити кілька чудових фото акули, яка вистрибнула з води біля міста Торкі, що лежить на південному узбережжі Англії. У той момент він знаходився в човні на ранковій прогулянці зі ще 12 пасажирами.

Як повідомляє видання, у той же час біля берегів англійського міста Плімут була помічена ще одна небезпечна морська істота – синя акула.

Відеоролики показують, як тварина, не лякаючись, плаває поряд з водолазами - і навіть гризе камеру.

У недавньому прогнозі експерти зазначали, що акула-молот і велика біла акула також можуть невдовзі з’явитись біля берегів Великобританії.

У дослідженні було виявлено, що 10 видів акул, які в даний час зустрічаються в середземноморських і африканських водах, можуть оселитись в британських морях в найближчі 30 років через зміну клімату.

Як повідомляв УНН, двоє дітей, які плавали уздовж узбережжя в американському штаті Нью-Йорк, отримали колоті рани на ногах, що вважається першим нападом акул у штаті за останні 70 років.

Українські Національні Новини

Мультимедіа