u-britaniyi-v-dtp-zaginula-ukrayinska-bizhenka-ta-dvoye-ditey

У Британії в ДТП загинула українська біженка та двоє дітей

 • 797764 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. У Великій Британії в жахливій аварії з автобусом загинула українка разом із дітьми. За даними поліції, це були українські біженці, які прибули до Британії п’ять тижнів тому, передає УНН.

Цитата

"Тепер ми можемо підтвердити особи жінки та двох дітей, які трагічно загинули внаслідок зіткнення на A61 біля Ріпона в неділю. Це 35-річна Дарія Бартєнєва, її син Ігор Бартєнєв, 6 років, і падчерка Дар’ї, Анастасія Бартєнєва, 15 років.

Усі троє були вихідцями з України та проживали в Ріпоні, Північний Йоркшир, на момент зіткнення. Зараз ми думаємо про членів їхніх родин у Великій Британії та Україні",— заявив журналістам представник поліції Північного Йоркшира.

Деталі

Ця ДТП сталась на трасі А61 між Саут-Стейнлі та Ріплі в Північному Йоркширі. Поліція повідомляє, що Дарія Бартєнєва та двоє дітей їхали разом у сріблястому Vauxhall Meriva, який близько 14:20 потрапив у аварію з автобусом і синьою Toyota Aygo. В результаті зіткнення усі загинули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Техасі машина в’їхала в ресторан, постраждали 23 людини

Трагедія сталася через сім місяців після того, як батько дітей також загинув в автомобільній аварії в Україні у лютому. В живих із родини залишилась лише 15-річна дівчинка. Вона стала круглою сиротою. Лишилась сама у Британії.

Додатково

За даними правоохоронців, постраждав також водій автобуса — його доправили до лікарні з травмами ноги. Незначних ушкоджень зазнали деякі пасажири автобусу. Госпіталізації не потребували. Двоє людей, які їхали в Toyota, не постраждали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Британії в ДТП загинула українська біженка та двоє дітей

     • 797764 переглядiв