ukenru
u-biliy-tserkvi-zatrimali-psevdominera-bagatopoverkhivki

У Білій Церкві затримали псевдомінера багатоповерхівки

 • 11531 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. У Білій Церкві поліція затримала 57-річного псевдомінера, який "замінував" багатоповерхівку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал МВС.

"​​Поліція оперативно затримала псевдомінера, який "замінував" багатоповерхівку у Білій Церкві. Повідомлення на спецлінію "102" надійшло від аноніма про те, що в одній із квартир багатоповерхівки розміщена вибухівка. На місці події працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, кінологи, фахівці вибухотехніки, рятувальники. Щоб убезпечити людей від можливих трагічних наслідків, 40 мешканців квартир евакуювали", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення поліцейських розшукових заходів оперативно встановлено особу мінера та затримано у порядку ст. 208 КПК України.

"Ним виявився 57-річний чоловік, який поміщений до ізолятора тимчасового тримання. На момент затримання він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала посилення кримінальної відповідальності для "мінерів" об’єктів критичної інфраструктури.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП