tsns-u-bryansku-dlya-okupantiv-buduyut-shpital-inshi-medzakladi-zabiti-poranenimi

ЦНС: у брянську для окупантів будують шпиталь – інші медзаклади "забиті" пораненими

 • 613463 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. російські окупанти зводять новий військовий госпіталь у російському брянську через велику кількість поранених. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Цитата

"Окупанти не справляються з кількістю поранених, проте планують розширювати мережу військових госпіталі. В місті Брянськ, безпосередньо в районі Брянського обласного психоневрологічного диспансеру, триває будівництво військового госпіталю. На сьогодні закінчують третій поверх будівлі. Попередньо, відкриття госпіталю заплановано до кінця поточного року", - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Також у ЦНС зазначили, що загалом російська медична система не має змоги впоратись з пораненими військовими, кількість яких постійно зростає.

Через це на тимчасово окупованих територіях України більшість цивільних лікарень окупанти уже переформатували у військові шпиталі.

Частина медичних закладів повністю обслуговує військових і не надає медичні послуги цивільному населенню. Також є частина лікарень, які приймають обмежену кількість цивільних, використовуючи їх як "живий щит".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ворога ростуть: щоденно до госпіталю ростовської області прибуває понад 50 важкопоранених окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі