tsina-na-bitkoin-vpala-do-61-tysiachi-dolariv

Ціна на біткоїн впала до 61 тисячі доларів

 • 21455 переглядiв

Ціна біткоїна впала на 1,65% за останні 24 години до $61 215 на тлі занепокоєння щодо високих процентних ставок, посилення регулювання та відтоку коштів з криптовалютних інвестиційних продуктів.

Біткоїн втратив 1,5% за останні 24 години, опустившись в ціні до 61 215 доларів. Про це пише УНН з посиланням на Investing.com.

Деталі

Як пише портал, ціна біткоїна впала в четвер, не дивлячись на значне полегшення на тлі постійного тиску високих процентних ставок у США та посилення регулятивного контролю. Так, біткоїн впав на 1,65% за останні 24 години до 61 215 доларів.

Токен також страждав від постійних відтоків із криптоінвестиційних продуктів, зокрема спотових біржових фондів біткойнів.Занепокоєння з приводу посилення регулятивного контролю США щодо криптовалюти залишилося актуальним після того, як торговельний додаток Robinhood Markets Inc заявив, що зіткнувся з регуляторними діями з боку Комісії з цінних паперів і бірж щодо торгівлі криптотокенами на своїй платформі

 - пише портал.

Нагадаємо

Вчора біткоїн втратив 1,5% за останні 24 години, опустившись в ціні до 62 523 долари. Він залишається у своєму звичному діапазоні, а інтерес до криптовалютних інвестиційних продуктів знижується третій тиждень поспіль.

Популярні

Новини по темі

Ціна на біткоїн впала до 61 тисячі доларів

 • 21455 переглядiв

Зеленський "зник" із бази розшуку мвс рф - росЗМІ

 • 21759 переглядiв