tse-mozhna-zupynyty-bilshoiu-kilkistiu-system-ppo-zelenskyi-pro-rosiiski-obstrily-ukrainskykh-mist

Це можна зупинити більшою кількістю систем ППО: Зеленський про російські обстріли українських міст

 • 60692 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські обстріли українських міст можна зупинити більшою кількістю систем ППО та більш далекобійними ударами по місцях базування російських терористів, передає УНН.

Зеленський зауважив, що увесь цей день в Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Більш ніж п’ятдесят людей постраждали, усім надається необхідна допомога. Станом на цей час відомо про п’ятьох загиблих – мої співчуття рідним та близьким. В Дніпрі пошкоджені будинки, лікарня, підприємство. Були також ракетні удари по інших наших регіонах, керовані авіабомби – по Харкову і по наших фронтових позиціях.

Блінкен анонсував нові оголошення щодо ППО для України до саміту НАТО02.07.24, 15:54

"Все це можемо зупинити тільки одним – тільки більшою кількістю систем ППО, тільки більш далекобійними ударами по місцях базування російських терористів, по їхнім авіабазам. Про все це активно говоримо з партнерами – на всіх рівнях. Готуємося до саміту НАТО у Вашингтоні, зокрема з точки зору "Петріотів" для України", - заявив Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Очікування від результатів саміту НАТО, посилення ППО й енергетична безпека: українська делегація у США зустрілась із Джейком Салліваном03.07.24, 15:46

Популярні

Новини по темі

Київ у найближчу годину може накрити гроза - синоптики

 • 31075 переглядiв

Apple отримає керівника в раді директорів OpenAI

 • 15198 переглядiв