tribunal-nad-azovtsyami-u-mariupoli-okupanti-povidomlyayut-pro-minuvannya-filarmoniyi

"Трибунал над "азовцями" у Маріуполі: окупанти повідомляють про мінування філармонії

 • 528106 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі Донецької області квартал з будівлею філармонії, де загарбники готують судилище над захисниками «Азовсталі», зачинено другу добу поспіль. Про це наголосив радник мера Петро Андрющенко у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Квартал з будівлею філармонії зачинено російськими військовими другу добу поспіль. Вчора працівникам філармонії наказали не виходити на роботу. Вранці до будівлі під’їхали три автобуси у супроводі п’яти КАМАЗів з військовими», - заявив він.

Деталі

Він зазначив, що підконтрольні окупаційної владі Маріуполя пабліки повідомили про мінування філармонії і знаходження щонайменше одного вибухового пристрою.

«Ця інформація з посиланням на «моє джерело в філармонії точно бачило» схожа на підготовку інформаційного простору до чергової провокації росіян за участі наших захисників. Фактичне мінування в умовах жорстких заходів безпеки в будівлі філармонії та поруч просто неможливо», - наголосив посадовець.

Андрющенко закликав розповсюдити дану інформацію, адже окупанти бояться публічності.

За його словами, наразі дата початку судилища залишається невідомою.

Доповнення 

На початку серпня з'явилася інформація, що у Маріуполі відбудеться самосуд над українськими військовими з полку Азов. Маріупольська міська рада опублікувала відео з місця, де рашисти хочуть провести показовий "суд". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський вручив Джонсону Орден Свободи

     • 139294 переглядiв

    В Китаї народилася рідкісна пара близнюків панди: відео

     • 252669 переглядiв

    На Кіпрі виявлено новий рекомбінантний штам ВІЛ

     • 255517 переглядiв