ukenru
tri-shkolyarki-pobili-drugoklasnika-nogami-u-pakh-ditinu-gospitalizuvali-z-travmami

Три школярки побили другокласника ногами у пах: дитину госпіталізували з травмами

 • 71046 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. У Павлограді Дніпропетровської області учень другого класу потрапив до лікарні з травмами статевих органів після того, як його побили школярки. Про це журналісту УНН підтвердила поліція Дніпропетровської області.

Цитата

“Інцидент трапився 20 квітня. Наразі триває перевірка. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, - зазначили в поліції.

Деталі

Деталі щодо інциденту у школі оприлюднила у соціальних мережах мама постраждалого школяра Тетяна Стеценко.

За її словами, на перерві між її сином та трьома ученицями стався конфлікт у чоловічому туалеті. Під час інциденту, школярки по черзі ногами вдарили другокласника в пах. Як зазначила жінка, хлопчик відчув біль, але посоромився назвати вчительці, яка була на підміні, місце, яке болить, тому вказав на біль у животі.

Цитата

"До медсестри сина не водили, забирав зі школи тато. Вчитель нічого йому не розповів. Увечері, коли пішли купатися і готуватися до сну, я побачила, що у нас проблема. Викликали швидку допомогу. Фельдшер швидкої, оглянувши дитину, сказав швидко їхати в травмпункт 4 міської лікарні, вказавши попередній діагноз - розрив печеристого тіла", - розповідає жінка.

Після цього, діагноз підтвердився в обласній дитячій лікарні в Дніпрі. Вона зазначила що зараз у школяра є 2 гематоми на статевому органі, а в мошонці вільна рідина від удару. Наразі дитина отримує лікування, зазначила мама хлопчика.

За словами Тетяни, після інциденту, у школі провели педраду за участю вчителів, дітей та батьків.

Цитата

“Дві дівчинки не визнали, що били другокласника і їхні батьки задоволеними пішли додому, а всю відповідальність переклали на третю дівчинку з неповної та неблагонадійної родини, мама якої на педраду не прийшла”, - наголосила жінка.

Контекст

4 квітня у Запоріжжі школярка звела рахунки з життям через булінг. Перед смертю вона залишила записку, в якій назвала всіх причетних до своеї загибелі. Записку оприлюднили 22 квітня.

23 квітня у слідчому ізоляторі Херсона 62-річний житель села Щасливе на Херсонщині, який був головним підозрюваним у вбивстві та зґвалтуванні 7-річної Марії Борисової вчинив самогубство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП