tretya-shturmova-brigada-pokazala-yak-zakhodila-na-pozitsiyi-voroga-pid-andriyivkoyu-1

Третя штурмова бригада показала, як заходила на позиції ворога під Андріївкою

 • 168913 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Бійці 3-ї окремої штурмової бригади опублікували відео з камер GoPro, як заходили на позиції окупантів під Андріївкою на Донеччині в середині вересня, передає УНН.

Цитата

"Як Третя штурмова заходила на позиції окупантів під Андріївкою. Штурмові групи закріплюються у відбитих в окупантів бліндажах, збирають БК та трофеї, і висуваються штурмувати позиції в лісосмузі далі. Двохсоті росіяни на шляху та ворожі обстріли — у відео з GoPro бійців 2 роти 2 механізованого батальйону", - йдеться у повідомленні.

Доповнення 

15 вересня офіційний Telegram 3-ї ОШБр. повідомив про взяття селища Андріївки на Донеччині. Тоді бої ще тривали і інформації про ворожі втрати не було однак вже на той момент можна було говорити, що підрозділ 72-ї омсбр рф був оточений та знищений.

Зазначалось, що підрозділи 72-ї омсбр рф неодноразово діставали вагомих втрат та поразок від зіткнень з Третьою штурмовою раніше. Однак після поразки в Андріївці, після відновлення та перегрупування, ворог зазнав тотального провалу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У краснодарському краї підпалили релейну шафу залізниці

     • 157152 переглядiв

    Куп'янськ зранку обстріляли окупанти, є пошкодження - ОВА

     • 207110 переглядiв