tramp-v-interviu-masku-zamakh-stavsia-cherez-nedostatniu-koordynatsiiu-pravookhorontsiv

Трамп в інтерв'ю Маску: Замах стався через недостатню координацію правоохоронців

 • 66868 переглядiв

Дональд Трамп заявив, що замах на нього став можливим через брак координації між правоохоронцями. Він похвалив роботу Секретної служби, особливо снайпера, який ліквідував нападника.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що замах на нього став можливим через недостатню координацію між правоохоронними органами. Водночас він відзначив високу якість роботи Секретної служби, завдяки якій вдалося уникнути більшої кількості загиблих та поранених. Письмову трансляцію інтерв’ю вело видання The Guardian, передає УНН.

Деталі

"Над моєю головою літали кулі, хлопці з Секретної служби накрили мене собою. Вони рухалися дуже швидко, для цього потрібна була величезна сміливість. Але забракло координації. Для всіх очевидно, що та будівля, з даху якої велася стрілянина, мала бути під особливим контролем",— сказав Дональд Трамп під час бесіди з американським підприємцем Ілоном Маском.

Окремо Трамп відзначив роботу снайпера Секретної служби США, який у відповідь пострілом убив Томаса Меттью Крукса, який вчинив замах.

"Він побачив дим та спалахи, миттєво впізнав що це таке і одразу ж зробив постріл. Це був ідеальний постріл із великої дистанції. Якби він цього не зробив, набагато більше людей було б поранено чи вбито",— додав Трамп.

Контекст

Замах на Дональда Трампа було скоєно 13 липня під час передвиборчого мітингу у Пенсильванії. Колишнього американського президента було поранено у вухо. Загинув один із відвідувачів мітингу, ще двоє отримали поранення. Глава Секретної служби США Кімберлі Читл після того, що сталося, пішла у відставку.

X зазнала DDoS-атаки перед інтерв'ю Маска з Трампом13.08.24, 03:39

Популярні

Новини по темі

Землетрус магнітудою 4,4 бала стався на півдні Каліфорнії

 • 20874 переглядiв

МАГАТЕ не виявило слідів безпілотників на Запорізькій АЕС

 • 36872 переглядiв

X зазнала DDoS-атаки перед інтерв'ю Маска з Трампом

 • 21201 переглядiв

Уночі над Україною можна помилуватися полярним сяйвом

 • 21943 переглядiв