tramp-pro-poslablennia-obmezhen-proty-rosii-ia-ne-liubliu-sanktsii

Трамп про послаблення обмежень проти росії: "Я не люблю санкції"

 • 11158 переглядiв

Трамп натякнув готовність послабити або скасувати санкції проти росії в рамках його "угоди" про припинення війни в Україні, заявивши, що йому не подобаються санкції і він вважає їх корисними лише в певних випадках, як, наприклад, з Іраном.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, колишній американський президент Дональд Трамп  заявив, що не є прихильником запровадження санкцій. Про це Трамп заявив в інтерв'ю Bloomberg, оприлюдненому 16 липня, пише УНН.

Деталі

На запитання, чи думав Трамп про послаблення або скасування санкцій проти рф в рамках так званої "угоди", про яку він говорив, щоб припинити війну в Україні, кандидат у президенти відповів:

"Так. Санкціями ми змушуємо всіх піти від нас. Тому я не люблю санкції. Я знайшов їх дуже корисними з Іраном, але з Іраном санкції мені були не так вже й потрібні".

Доповнення

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан на тлі проведених приватних перемовин з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом написав лист лідерам ЄС про "мирний" план Трампа і висунув ідею щодо взаємодії з рф.

Популярні

Новини по темі