ukenru
tramp-pro-aneksiyu-krimu-tse-katastrofa-yaku-dopustiv-obama

Трамп про анексію Криму: це катастрофа, яку допустив Обама

 • 12675 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Президент США Дональд Трамп під час спільного виступу з британською лідеркою Терезою Мей у Сполученому Королівстві, заявив, що за його президентства лідер РФ Володимир Путін не зміг би анексувати Кримський півострів, передає кореспондент УНН.

“Якщо ви говорите про Крим — так, вони (росіяни — ред.) це роблять. Але, знов таки, президент Обама зазнав невдачі з Кримом. Я не думаю, що Путін зробив би це, якби я був президентом. Він захопив Крим під час адміністрації Обами... Це була катастрофа, яку допустив Обама. Якби там був нормальний президент, він би не дозволив зробити такого. Путін захопив Крим, зі мною він такого б не зробив”, — заявив Трамп, відповідаючи на питання журналіста щодо можливості покращення стосунків з РФ, яка анексувала Крим, порушивши міжнародні норми.

Він висловив сподівання, що матиме шанс налагодити стосунки з росіянами, а також що зможе мати гарні стосунки з Путіним.

Раніше Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що не знає, що станеться з Кримом, але йому не подобається те, що там відбувається.

Українські Національні Новини

Політика