tramp-priletiv-u-nyu-york-de-maye-postati-pered-sudom

Трамп прилетів у Нью-Йорк, де має постати перед судом

 • 977570 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Дональд Трамп прилетів до Нью-Йорку, де повинен постати перед судом. Літак колишнього президента США приземлився у нью-йоркському аеропорту Ла Ґвардія, передає УНН з посиланням на ABC News.

Деталі

Літак Дональда Трампа, колишнього президента США приземлився у нью-йоркському аеропорту Ла Ґвардія близько 15:25 за місцевим часом (приблизно 22:25 за київським часом). Раніше в агенції Reuters повідомляли, що Трамп планує провести ніч у Трамп-тауер на Мангеттені.

4 квітня, у вівторок, на суді у Трампа повинні взяти відбитки пальців та сфотографувати його. Тоді він вперше постане перед суддею у справі і йому висунуть звинувачення, які досі публічно не розголошували.

Доповнення

Звинувачення Трампа Великим журі Манхеттена у п'ятницю стало історичним підсумком після багатьох років розслідувань його особистих, політичних та ділових відносин.

Точний характер висунутих проти нього звинувачень незрозумілий, тому що обвинувальний висновок залишається неоголошеним, але вони пов'язані з платежами порнозірці, зробленими під час президентської кампанії 2016 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп прилетів у Нью-Йорк, де має постати перед судом

     • 977570 переглядiв

    Австралія заборонить TikTok на урядових пристроях

     • 1243874 переглядiв

    Лідери Румунії, Німеччини та Молдови зустрілися у Бухаресті

     • 822086 переглядiв