ukenru
tovarish-po-sluzhbi-pochuv-postril-na-bukovini-znayshli-mertvim-prikordonnika

Товариш по службі почув постріл: на Буковині знайшли мертвим прикордонника

 • 19403 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. У Чернівецькій області під час несення служби загинув прикордонник. Перед тим, як виявили загиблого, інший військовослужбовець почув постріл. Про це УНН повідомив помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко.

Цитата:

"Зафіксовано загибель військовослужбовця під час несення служби. Це сталося на Буковині. Він проходив службу у підрозділах Чернівецького прикордонного загону. Один з військовослужбовців, який також ніс службу на цьому напрямку, почув постріл. І невдовзі виявили тіло іншого військовослужбовця", - повідомив Демченко.

Деталі

За даними речника ДПСУ, на місце відразу були викликані співробітники Національної поліції і карета швидкої допомоги. "Власне, медики і констатували смерть", - зазначив він.

"Що саме призвело до такого вчинку, що саме стало причиною загибелі, встановлять правоохоронні органи", - додав Демченко.

Також він зазначив, що наразі триває й службове розслідування, яке проводять органи Державної прикордонної служби.

Додамо

На початку квітня на кордоні з Білоруссю вистрелив собі у голову з автомата військовослужбовець-строковик, повідомляли у поліції Волинської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП