tipove-rosiyske-shulerstvo-podolyak-pro-zayavu-putina-na-zustrichi-z-liderami-afrikanskikh-krayin

"Типове російське шулерство" - Подоляк про заяву путіна на зустрічі з лідерами африканських країн

 • 2903838 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у неділю прокоментував заяву російського диктатора володимира путіна на зустрічі з лідерами африканських країн про те, що діє нібито "виключно в межах Статуту ООН", назвавши це типовим російським шулерством, передає УНН.

Цитата

«Типове російське… шулерство. Воєнний злочинець у міжнародному розшуку, з ордером на арешт запевняє африканських лідерів, що діє виключно в межах Статуту ООН», - зазначив Подоляк у Twitter.

Він поцікавився, що каже Статут ООН про показові страти, тортури над полоненими та судилища.

«Можливо, ми щось пропустили… А що написано в Статуті ООН про суверенне право вторгатися на територію іншої країни, окупувати частину земель та створювати квазіутворення, масово вбивати, катувати та грабувати населення, викрадати дітей, а потім, зазнаючи поразки, підривати греблі й об’єкти критичної інфраструктури? Що каже Статут ООН про показові страти, тортури над полоненими та судилища? Можливо, у «МГІМО» викладають якусь іншу версію міжнародного права?», - написав Подоляк.

Доповнення

Президент ПАР Сиріл Рамафоса закликав диктатора володимира путіна повернутись до мирних переговорів з Україною. путін відповів, що заборону на них нібито запровадив Президент України Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У рф придумали нове про Залужного: з заявою виступив путін

     • 5384487 переглядiв