ukenru
tikhanovska-zapisala-nove-videozvernennya-gotova-stati-natsionalnim-liderom

Тіхановська записала нове відеозвернення: готова стати національним лідером

 • 16416 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Кандидат в президенти Білорусі Світлана Тіхановська заявила, що готова прийняти на себе відповідальність і виступити як національний лідер. Про це сказано в її відеозверненні, опублікованому сьогодні, передає УНН.

"Я готова прийняти на себе відповідальність і виступити в цей період як національний лідер. З тим, щоб країна заспокоїлася, увійшла в нормальний ритм. Щоб ми звільнили всіх політв'язнів, і в найкоротші терміни підготували законодавчу базу і умови для організації нових президентських виборів. Реальних, чесних і прозорих виборів, які будуть беззастережно прийняті світовою спільнотою", - сказала Світлана Тіхановська.

Вона зазначила, що не хотіла бути політиком, але доля розпорядилася інакше.

Нагадаємо, в Білорусі 9 серпня відбулися шості за роки незалежності президентські вибори. За офіційними даними на президентських виборах в Білорусі чинний президент Олександр Лукашенко набрав 80,23% голосів, а "проти всіх" проголосувало 6% виборців.

У штабі кандидата в президенти Республіки Білорусь Світлани Тіхановської - головної суперниці Лукашенка - не згодні з результатами голосування. За словами Тіхановської, вона вважає себе переможцем на виборах

Згодом стало відомо, що Тіхановська покинула Білорусь і зараз перебуває в Литві.

Українські Національні Новини

Новини Світу