ukenru
teritoriya-yednosti-na-cherkaschini-za-pidtrimki-mkhp-gromadi-vidkrili-noviy-kreativniy-prostir

”Територія єдності”: на Черкащині за підтримки “МХП-Громаді” відкрили новий креативний простір

 • 1552155 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. У селі Потапці, що на Черкащині, у місцевому будинку культури відкрили новий креативний простір. Проєкт “Potaptsi HUB “Територія єдності” став одним з переможців грантового конкурсу “Час діяти, Україна” від благодійного фонду “МХП-Громаді”. Про це повідомили у пресслужбі Бобрицької сільської ради, передає УНН

Деталі

На виграний грант для приміщення закупили нові сучасні меблі та комп’ютерну техніку, налаштували доступ до швидкісного інтернету, а також облаштували дитячий куточок та зону відпочинку та дозвілля.

“Potaptsi HUB” урочисто відкрили керівниця проєкту Людмила Горденко, староста Потапцівського старостату Наталія Березенко, директорка Потапцівського СБК Наталія Свитка разом з директоркою благодійного фонду “МХП-Громаді” Тетяною Волочай та менеджером Черкаського регіону БФ “МХП-Громаді” Віталієм Очеретяним.

Цитата

“Робота над цим проєктом нас дійсно об’єднала. Допомагало дуже багато людей, адже були закуплені лише матеріали, а практично вся робота по ремонту приміщення виконана власноруч. І результат у нас вийшов неймовірним”, - зазначила керівниця проєкту Людмила Горденко.

Нагадаємо

Раніше у Каневі за підтримки “МХП-Громаді” відкрили гончарну майстерню

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу