syrskyi-povernuty-krym-realno-kyiv-maie-plan

Сирський: повернути Крим реально. Київ має план

 • 24905 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україна має реалістичний план повернення окупованого Криму. Він підкреслив, що Київ прагне досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що в України є план з повернення тимчасово окупованого Криму. За його словами, Київ зробить все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року. Про це він розповів в інтерв'ю The Guardian, передає УНН.

Деталі 

Сирський розповів, що у Києва є план з повернення Криму, більш ніж через десять років після того, як володимир путін незаконно анексував його. "Це реалістично"- сказав Головнокомандувач та додав що це "велика військова таємниця". 

За його словами, через серію атак Сил оборони кремль вже  був змушений "повністю відступити" з кримського порту Севастополь. Внаслідок ударів безпілотників і ракетних установок було знищено ворожі радари і ракетні установки. 

Ми зробимо все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року . Ми повинні перемогти... щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, які страждають

- заявив Сирський.

Доповнення 

Станом на 17 липня українські ВМС знищили 28 російських кораблів, включаючи підводний човен, три ракетоносці і два нових кораблі, що представляють всі класи від флагманського ракетного крейсера до ракетних катерів і патрульних кораблів, значно зменшивши військово-морський потенціал росії в Чорному морі.

Популярні

Новини по темі

Сирський: повернути Крим реально. Київ має план

 • 24905 переглядiв

Ракетна атака рф на Харків: наразі без постраждалих

 • 24147 переглядiв

Фішинг: шо це таке та як не стати жертвою шахраїв

 • 103710 переглядiв