syly-oborony-likviduvaly-za-dobu-maizhe-400-okupantiv-ta-40-odynyts-vorozhoi-tekhniky-na-tavriiskomu-napriamku

Сили оборони за добу ліквідували майже 400 окупантів та 40 одиниць ворожої техніки на Таврійському напрямку

 • 23201 переглядiв

Сили оборони минулої доби ліквідували ще майже 400 окупантів на Таврійському напрямку. Також знищили 40 одиниць військової ворожої техніки.  Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку в Facebook, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, загалом минулої доби на Таврійському напрямку ворог завдав завдав 25 авіаударів, провів 25 бойових зіткнень та здійснив 937 артобстрілів.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога та завдають загарбникам значних втрат.

Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 8 атак противника поблизу Новобахмутівки, Бердичів, Авдіївки та ще 16 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області. Південно-східніше Новобахмутівки наші захисники покращили тактичне положення.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника неподалік Роботиного Запорізької області. В районі Вербового наші війська просунулися вперед, змусивши ворога покинути деякі позиції.

Загальні втрати ворога склали 386 осіб. Загальні втрати ворога у військовій техніці склали 40 одиниць. Зокрема, 3 ББМ, 6 артсистем, 2 ПТРК, 1 СПГ (АГС), 14 БпЛА, 9 автомобілів та 5 одиниць спецтехніки. Знищено 1 склад боєприпасів. 4 окупантів здалися в полон.

- йдеться у повідомленні пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Ще плюс 680 окупантів та два літаки: Генштаб оновив дані про втрати ворога03.01.24, 07:57

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі