ukenru
syevyerodonetsk-rubizhne-ta-lisichansk-pid-schilnimi-obstrilami-okupantiv-postrazhdalo-schonaymenshe-chetvero-osib

Сєвєродонецьк, Рубіжне та Лисичанськ під щільними обстрілами окупантів, постраждало щонайменше четверо осіб

 • 71755 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. В Луганській області Сєвєродонецьк, Рубіжне та Лисичанськ під щільними обстрілами росіян. Щонайменше четверо постраждалих осіб. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у своєму Telegram, передав УНН.

Цитата

"Сєвєродонецьк, Рубіжне та Лисичанськ під щільними обстрілами росіян. Щонайменше четверо постраждалих", - написав Гайдай.

Деталі

За його словами, у Сєвєродонецьку внаслідок влучання ворожого снаряду сталося загоряння, а потім і обвал багатоповерхового будинку, там досі знаходяться заблоковані люди, ДСНС працюють.

"В іншому районі міста так само сталося руйнування будинку. Є постраждала жінка, шукають дитину. В іншому, також зруйнованому будинку, з-під завалів врятовано четверо осіб та евакуйовано в безпечне місце", - повідомив Гайдай.

Окрім того, за його словами, в одну з багатоповерхівок ворог поцілив в дах, в будинку по сусідству обвалилося декілька поверхів, під завалами щонайменше двоє поранених.

"У Лисичанську палають будинки, гаражі, господарчі споруди. Інформації щодо жертв та постраждалих немає. В Рубіжному внаслідок обстрілу чоловік отримав осколкове поранення. Жертв може бути більше. Рятувальні роботи тривають", - написав Гайдай.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вчергове вдарили по Сєвєродонецьку, п’ять будинків зруйновано, знайдено сім постраждалих, завали ще розбирають.

Українські Національні Новини

Суспільство