ukenru
suschenko-rozpoviv-pro-zhittya-u-koloniyi-ta-muziku

Сущенко розповів про життя у колонії та музику

 • 9365 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Адвокат українського журналіста Романа Сущенко Марк Фейгін відвідав свого клієнта в колонії та повідомив про стан його справ. Про це Фейгін написав на своїй сторінці Facebook, передає УНН.

"Щойно вийшов від Романа Сущенка, з ВК-11. З сьогоднішнього дня мене допустили до відвідувань його у колонії. У Романа все налагодилося з побутовими питаннями в ПКТ (приміщення камерного типу), передає привіт співвітчизникам. Сущенко просив передати, що група "КАЗКА" з хітом "Плакала" рве топ ВК-11", - написав адвокат.

Нагадаємо, раніше цього тижня керівництво колонії ВК-11, де знаходиться український журналіст Роман Сущенко, вирішило не пускати Фейгіна до клієнта.

Нагадаємо, Романа Сущенка, утримуваного в російській в’язниці, остаточно засудили в Росії до 12 років колонії суворого режиму.

Український журналіст був затриманий в Москві 30 вересня 2016 року. ФСБ Росії звинуватила Сущенко в шпигунстві і роботі на українську розвідку. У Міноборони заяви ФСБ РФ про приналежність журналіста до підрозділу Головного управління розвідки МОУ назвали черговою провокацією. Сам він своєї провини не визнає.

Українські Національні Новини

Суспільство