suputnykovi-znimky-pokazaly-naslidky-udaru-po-portu-kavkaz

Супутникові знімки показали наслідки удару по порту "кавказ"

 • 14750 переглядiв

Оприлюднено супутникові знімки, що демонструють наслідки в порту "кавказ" після атаки. Видно знищений паром, пошкоджені судна та інфраструктуру, а також сліди пожежі.

Супутникові знімки демонструють наслідки ураження порту "кавказ" в Керченській протоці. Їх оприлюднив проект "Схеми" у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

На знімках супутника Planet Labs за 23 серпня, які є у розпорядженні "Схем", як повідомляється, "видно знищений паром та декілька невеликих суден, що стоять неподалік, які також могли бути ушкоджені внаслідок удару по порту "кавказ", що знаходиться у краснодарському краї рф".

"Супутник також зафіксував й пошкоджену інфраструктуру. Зокрема, уражена частина залізничного полотна, що веде до води. На знімках видно й ознаки пожежі – біля берега припарковані пожежні автомобілі", - ідеться у повідомленні.

Доповнення

22 серпня влада краснодарського краю рф заявила про атаку на порт "кавказ". Пізніше у соцмережах з’явились відео, на яких палав паром "Конро Трейдер", який перевозив паливо.

Речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук підтвердив знищення "Конро Трейдер" і зауважив, що паром є однією з важливих ланок у ланцюгу російської військової логістики. За його словами, тепер робота порту "кавказ" частково заблокована.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Супутникові знімки показали наслідки удару по порту "кавказ"

     • 14750 переглядiв

    П'яний водій Mercedes спричинив смертельну ДТП у Києві

     • 15810 переглядiв

    Зеленський зустрівся з прем'єром Індії Моді - ЗМІ

     • 20146 переглядiв